Tentang Kami

Ngeunaan  EXCALIBUR

ngeunaan

Sertifikat & ngahargaan

https://www.youtube.com/embed/-n3cOtAWyc8

HORMAT Pamaréntah

TAUN NGARAN SUMBER
2018 Perusahaan Canggih ngeunaan Inovasi Téknologi Panitia Pangwangunan Ékonomi Kota Xinghua
2017 Perusahaan berteknologi tinggi Jurusan Ilmu Pengetahuan sareng Teknologi Provinsi Jiangsu
Departemen Keuangan Provinsi Jiangsu
2016  Perusahaan Téknologi Swasta Asosiasi Perusahaan Téhnologi Swasta Jiangsu

SERTIFIKAT PENGURUSAN ENTERPRISE

TAUN NGARAN SUMBER
2016 SERTIFIKAT SISTEM MANAJEMEN KUALITAS IAF, CNAS
2015 CERTIFICATE OF CONFORMITY SGS
2014 VERTIFIKASI PATUHAN- CE ENTE CERTIFICAZIONE MACCHINE LTD.
https://www.youtube.com/embed/FNCvzJNqJAI
ZHEGN-1

SERTIFIKAT PATEN

TAUN NGARAN SUMBER
2020 Pigura sambungan pendukung stabil tina generator solar Kantor Harta Inteléktual Cina
2019 Diesel generator gampang-to-ngumpul lubricating conveyor Kantor Harta Inteléktual Cina
2018 Ngumpulkeun pengikat stabil pikeun generator solar Kantor Harta Inteléktual Cina
2017 Korsi pelumasan stabil pikeun generator solar Kantor Harta Inteléktual Cina
2016 Alat puteran radiator pikeun generator solar Kantor Harta Inteléktual Cina

ANJEUN TI ALIBABA

TAUN NGARAN SUMBER
2013 Motong-Tepi Awad pikeun E-commerce Global Trade Alibaba.com
SERTIFIKAT (3)

MANUFACTURING AKAL

Otomatis-Bédana-Ranté-Majelis-Garis1

Mesin motong laser

 

Kauntungannana mesin motong laser nyaéta kalenturan, presisi, kaulangan, kagancangan, épéktipikasi biaya, kualitas hébat sareng motong tanpa kontak.
Excalibur parantos nanem modal dua sét mesin motong laser pikeun mastikeun akurasi sareng produktivitas produk Excalibur. Kalayan bantuan mesin motong laser, Excalibur ogé tiasa minuhan sarat OEM palanggan pikeun nambihan logo dina produk kami.

 

Robot-Las-Mesin78

Peralihan Ti "Dihasilkeun Ku Excalibur" Kana "Dihasilkeun Kalayan Kecerdasan

 

Excalibur parantos ngundang dua Garis Majelis Ranté Diferensial otomatis, anu ngagaduhan kamampuan ngadamel 1250 sét mesin unggal garis unggal dinten. Sababaraha tempat konci ogé bakal dilaksanakeun ku robot, anu tiasa ngirangan kalepatan anu disababkeun ku padamel. Sareng ngalangkungan sistem ERP, urang tiasa ngatur sareng ngawas bengkel, produksi, staf, kualitas, bahan sareng lingkungan pikeun ngajalankeun produksi Excalibur, épisiénsi payun.

Laser-motong-Mesin-11

Mesin Las Robot

 

Tukang las robotic tiasa ngahontal kualitas unggul ku mastikeun laju las leres, sudut sareng jarak kalayan akurasi (+ 0.04mm). Mastikeun yén unggal gabungan las tunggal dihasilkeun sacara konsistén kana kualitas anu pangluhurna nyata ngirangan kabutuhan pikeun ngarobih mahal.
Kalayan bantosan Mesin Las Robot, Excalibur ngagaduhan kanaékan produktivitas, sahingga mastikeun waktos pangiriman. Henteu ngan ukur Excalibur tiasa ngajamin waktos pangiriman, tapi ogé kualitas pikeun produk na dipastikeun.

Kontrol kualitas sareng jaminan

Excalibur parantos teras-terasan narékahan slogan "Tulus Kahiji, Kualitas Utami" kanggo unggal palanggan

Tés Bahan Baku

5454-11

Alat-alatna, sapertos tés karasa, micrometers, callipers, sareng alat luncat pikeun nguji bunderan sareng permukaan anu kasar.

Excalibur meryogikeun sadaya alat cadang kedahna dipariksa sateuacan lebet gudang. Kami gaduh inspektur pikeun suku cadang universal, sareng inspektur pikeun suku cadang khusus.

Kualitas-21

Tés Kualitas Majelis

Kualitas-31

Excalibur meryogikeun uji coba peluncuran pikeun unggal produk, pikeun mariksa naha aya masalah dina gempungan. Kami mariksa kagancangan, suhu, sareng noise ogé. Upami sadayana henteu kunanaon, kami bakal dikirim ka bungkus.

Insinyur Excalibur anu jaga kualitas perakitan . Aranjeunna bakal nyimpen rékor prosés sareng hasilna.

tentang Kami

EXCALIBUR  garansi

1
2
3
4
5

Salaku pabrik, kami bakal salawasna ngadukung anjeun sareng téknologi pikeun sadaya produk urang.

Upami aya kasus garansi, kami bakal balik ka anjeun sareng solusi kami dina 24 jam.

Pikeun masalah anu masif, sanaos kamungkinan leutik pisan, kami bakal ngintun teknisi urang mancanagara pikeun ngabantosan ngarengsekeun masalah.

Sadaya suku cadang, dina waktos jaminan kami, gratis.

Upami ngaleuwihan jaman jaminan, urang ogé tiasa nyayogikeun suku cadang pikeun sadaya produk urang.