Rreth nesh

RRETH  EXCALIBUR

rreth

CERTIFIKATA & NDERI

https://www.youtube.com/embed/-n3cOtAWyc8

NDERI I QEVERIS

VITI EMRI BURIMI
2018 Ndërmarrja e përparuar e inovacionit teknologjik Komiteti Komunal Xinghua Zona e Zhvillimit Ekonomik
2017 Ndërmarrjet e teknologjisë së lartë Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë Provinciale Jiangsu
Departamenti i Financave i Provincës Jiangsu
2016  Ndërmarrja private e teknologjisë Shoqata e Ndërmarrjeve të Teknologjisë Private Jiangsu

CERTIFIKATA E MENAXHIMIT T EN NDTERRMARRJES

VITI EMRI BURIMI
2016 CERTIFIKATA E SISTEMIT T MAN MENAXHIMIT TU CILSIS IAF, CNAS
2015 CERTIFIKAT PR PFORRFUNDIMIN SGS
2014 VERTIFIKIMI I P COMPRGJEGJSIS-- CE Makineri ENTE CERTIFICAZIONE LTD.
https://www.youtube.com/embed/FNCvzJNqJAI
ZHEGN-1

CERTIFIKATA E PATENTS

VITI EMRI BURIMI
2020 Kornizë e qëndrueshme e lidhjes mbështetëse të gjeneratorit dizel Zyra e Pronës Intelektuale të Kinës
2019 Transportues vajosës i mbledhjes së lehtë të gjeneratorit dizel Zyra e Pronës Intelektuale të Kinës
2018 Mblidhni fiksime të qëndrueshme për gjeneratorin me naftë Zyra e Pronës Intelektuale të Kinës
2017 Selia e lubrifikimit e qëndrueshme për gjeneratorin me naftë Zyra e Pronës Intelektuale të Kinës
2016 Pajisja rrotulluese e radiatorit për gjeneratorin me naftë Zyra e Pronës Intelektuale të Kinës

SHPRBLIMET NGA ALIBABA

VITI EMRI BURIMI
2013 Cutting-Edge Awad për Tregtinë Globale të E-commerce Alibaba.com
CERTIFIKATA (3)

INTELLIGENT MANUFACTURING

Linjat automatike-diferenciale-zinxhir-montimi-1

Makinë prerëse me lazer

 

Përparësitë e makinerive të prerjes me lazer janë fleksibiliteti, saktësia, përsëritshmëria, shpejtësia, efektiviteti i kostos, cilësia e madhe dhe prerja pa kontakt.
Excalibur ka investuar dy grupe makinerish prerëse lazer për të siguruar saktësinë dhe produktivitetin e produkteve Excalibur. Me ndihmën e makinave për prerjen me lazer, Excalibur gjithashtu mund të përmbushë kërkesat OEM të klientit për shtimin e logove në produktet tona.

 

Robot-Salduesi-Makineri78

Kalimi nga "Prodhuar nga Excalibur" në "Prodhuar me Inteligjencë

 

Excalibur ka ftuar dy Linja Automatike të Zinxhirit Diferencional të Asamblesë, të cilat kanë një aftësi të prodhojnë 1250 grupe motorësh çdo linjë çdo ditë. Disa vende kyçe do të kryhen gjithashtu nga robotë, të cilët mund të zvogëlojnë defektet e shkaktuara nga punëtorët. Dhe përmes sistemit ERP, ne mund të menaxhojmë dhe monitorojmë seminarin, prodhimin, stafin, cilësinë, materialin dhe mjedisin për të drejtuar prodhimin Excalibur, efikasitetin përpara.

Makineria e prerjes me lazer-11

Makinë saldimi robot

 

Një saldues robotik mund të arrijë cilësi superiore duke siguruar shpejtësinë, këndin dhe distancën e duhur të saldimit me saktësinë e (+ 0,04 mm). Sigurimi që secila bashkim i vetëm i saldimit prodhohet në mënyrë të vazhdueshme në cilësinë më të lartë zvogëlon ndjeshëm nevojën për ripunime të kushtueshme.
Me ndihmën e Makinerive të Saldimit Robot, Excalibur ka një rritje të madhe të produktivitetit, kështu që siguron kohën e dorëzimit. Jo vetëm që Excalibur mund të sigurojë kohën e dorëzimit, por edhe cilësia për produktet është e siguruar.

KONTROLLI I CILITYSIS DHE GARANCIA

Excalibur gjithmonë është përpjekur si sllogani "Sinqeriteti së pari, cilësia më e rëndësishmja" për çdo klient

Test i lëndës së parë

5454-11

Pajisjet, të tilla si testuesit e fortësisë, mikrometrat, aparatet e kalibrit dhe instrumenti i kërcimit për të testuar rrumbullakësinë dhe vrazhdësinë e sipërfaqes.

Excalibur kërkon që të gjitha pjesët rezervë të kontrollohen para se të hyni në depo. Ne kemi inspektorë për pjesë këmbimi universale, dhe inspektorë për pjesë rezervë speciale.

Cilësia-21

Test i Cilësisë së Asamblesë

Cilësia-31

Excalibur kërkon provë lëshimi për çdo produkt, për të kontrolluar nëse ka ndonjë problem me montimin. Ne gjithashtu kontrollojmë shpejtësinë, temperaturën dhe zhurmën. Nëse gjithçka është në rregull, ne do t'ju dërgojmë në paketim.

Inxhinierët Excalibur janë përgjegjës për cilësinë e montimit . Ata do të mbajnë të dhëna për procesin dhe rezultatin.

rreth

EXCALIBUR GUARANTEE

1
2
3
4
5

Si fabrikë, ne gjithmonë do t'ju mbështesim me teknologjitë për të gjitha produktet tona.

Nëse ndodh ndonjë rast garancie, ne do t'ju kthehemi me zgjidhjet tona brenda 24 orësh.

Për problemin masiv, megjithëse mundësia është shumë e vogël, ne do të dërgojmë teknikët tanë jashtë vendit për të ndihmuar në zgjidhjen e problemit.

Të gjitha pjesët e këmbimit, brenda periudhës sonë të garancisë, janë falas.

Nëse tejkalon periudhën e garancisë, ne gjithashtu mund të sigurojmë pjesë këmbimi për të gjitha produktet tona.

 


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne