rreth nesh

Jiangsu Excalibur Power Machinery Co., Ltd. u themelua në Prill, 2011 (në tekstin e mëtejmë "Excalibur"), ne jemi një ekspert i specializuar në prodhim:

 • Motorë benzine 3-25 HP, motorë me naftë, vajguri dhe motorë LPG
 • Pompë uji për benzinë ​​dhe naftë që varion nga 1″ në 6″
 • Makineri ndërtimi të lehta duke përfshirë kompaktorin e pllakave, mistri me energji elektrike, prerës betoni, çekiç fiksues, mikser betoni
 • Makineri Portable Agriculture : Power Tiller, Power Sprayer
 • E FOKUSUAR në Industrinë e Makinerisë

  E FOKUSUAR në Industrinë e Makinerisë

 • Uzina e fabrikës

  Uzina e fabrikës

 • Punëtorët dhe 30 Stafi Drejtues

  Punëtorët dhe 30 Stafi Drejtues

 • Kapitali i regjistruar RMB

  Kapitali i regjistruar RMB

Mbështetja teknike: Drejtimi i suksesit të klientit

Si një gjenerator profesionist dhe prodhues makinerish, Excalibur i kushton më shumë vëmendje kërkimit dhe zhvillimit, inovacionit dhe mirëmbajtjes së produkteve tona dhe mbajtjes së bashkëpunimit afatgjatë të miqësisë strategjike me markën e famshme vendase dhe jashtë vendit. Ne jemi të përkushtuar ndaj R&D dhe prodhimit të kompleteve të gjeneratorëve me naftë që nga themelimi i tij në 2011.
Dërgo kërkesë

ExcaliburPower 5

ExcaliburPower 5

 • 1

  Shkalla Excalibur

 • 2

  Aftësi të forta R&D

 • 3

  Prodhim inteligjent

 • 4

  Menaxhimi i rreptë i kontrollit të cilësisë

 • 5

  Furnizues makineri me një ndalesë

Shkalla Excalibur

• 10+ vjet përvojë në prodhimin e makinerive
• 60000 ㎡ punishte
• më shumë se 150 punëtorë

t1

Aftësi të forta R&D

• Qendër R&D në nivel provincial
• Bashkëpunim me institute dhe kolegje të famshme
• Mbi 50 patenta të autorizuara
• Investime të vazhdueshme çdo vit

t2

Prodhim inteligjent

• Dy linja
montimi të
• makina saldimi me robotë

t5

Menaxhimi i rreptë i kontrollit të cilësisë

• Pjesë këmbimi 100% të testuara
• Kërkohet testi i lëshimit për motorët, gjeneratorët, pompat e ujit dhe makineritë e ndërtimit

t4

Furnizues makineri me një ndalesë

• Ofroni shërbim VIP për klientin tonë
• OEM/ODM është i disponueshëm
• Shërbimi global i shitjeve pas shitjes

t3

 • Shkalla Excalibur

 • Aftësi të forta R&D

 • Prodhim inteligjent

 • Menaxhimi i rreptë i kontrollit të cilësisë

 • Furnizues makineri me një ndalesë

Çfarë Customers Say

  "Unë jam i bindur se partneriteti me Excalibur do ta çojë biznesin tuaj në një nivel të ri."

  "Ndihem si një anëtar i familjes Excalibur. Mbështetja prej tyre është fantastike."

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne