За нас

ЗА  ЕКСКАЛИБУР

за

СЕРТИФИКАТ И ЧЕСТ

https://www.youtube.com/embed/-n3cOtAWyc8

ЧЕСТ НА ВЛАДАТА

ГОДИНА ИМЕ ИЗВОР
2018 Напредно претпријатие за технолошка иновација Зона за економски развој на општинскиот комитет Ксинхуа
2017 Претпријатија за висока технологија Провинцискиот оддел ianиангсу за наука и технологија
Провинциски оддел за финансии Jиангсу
2016  Претпријатие за приватно технологија Здружение на приватни претпријатија од ianиангсу

СЕРТИФИКАТ ЗА УПРАВУВАЕ СО ПРЕТПРИЈАТИЕ

ГОДИНА ИМЕ ИЗВОР
2016 СЕРТИФИКАТ НА СИСТЕМОТ ЗА УПРАВУВАЕ СО КВАЛИТЕТ IAF, CNAS
2015 СЕРТИФИКАТ ЗА УСЛОВ СГС
2014 Верификација на усогласеност- CE ENTE CERTIFICAZIONE MACCHINE LTD.
https://www.youtube.com/embed/FNCvzJNqJAI
ZHEGN-1

СЕРТИФИКАТ ЗА ПАТЕНТ

ГОДИНА ИМЕ ИЗВОР
2020 Стабилна потпорна рамка за поврзување на генераторот на дизел Кина канцеларија за интелектуална сопственост
2019 Транспортер за подмачкување на генераторот на дизел лесен за составување Кина канцеларија за интелектуална сопственост
2018 Соберете стабилни сврзувачки елементи за генератор на дизел Кина канцеларија за интелектуална сопственост
2017 Стабилно седиште за подмачкување за дизел генератор Кина канцеларија за интелектуална сопственост
2016 Уред за ротирање на радијаторот за дизел генератор Кина канцеларија за интелектуална сопственост

НАГРАДИ ОД АЛИБАБА

ГОДИНА ИМЕ ИЗВОР
2013 Авад за сечење за глобална трговија со е-трговија Alibaba.com
СЕРТИФИКАТ (3)

ИНТЕЛИГЕНТНО ПРОИЗВОДСТВО

Автоматски-диференцијален синџир-склопување-линии1

Ласерска машина за сечење

 

Предностите на машините за ласерско сечење се флексибилност, прецизност, повторливост, брзина, ефективна цена, одличен квалитет и бесконтактно сечење.
Екскалибур инвестираше два комплети машини за ласерско сечење за да се обезбеди точност и продуктивност на производите на Екскалибур. Со помош на машини за ласерско сечење, Excalibur исто така може да ги исполни OEM-барањата на клиентот за додавање логоа во нашите производи.

 

Робот-заварување-машина78

Премин од „Произведен од Екскалибур“ во „Произведен со интелигенција

 

Екскалибур покани две линии за склопување на автоматски диференцијални синџири, кои имаат можност за производство на 1250 комплети мотори секоја линија дневно. Некои клучни места ќе бидат извршени и од роботи, што може да ги намали грешките предизвикани од работниците. И преку системот ERP, можеме да управуваме и да ги следиме работилницата, производството, персоналот, квалитетот, материјалот и животната средина за да се вози производството на Екскалибур, ефикасноста напред.

Ласерско-машина за сечење-11

Машина за заварување роботи

 

Роботски заварувач може да постигне супериорен квалитет со обезбедување на точна брзина на заварување, агол и растојание со точност од (+ 0,04 mm). Обезбедувањето дека секој единствен спој на заварување е конзистентно произведен со највисок квалитет, значително ја намалува потребата за скапа преработка.
Со помош на машини за заварување роботи, Екскалибур има големо зголемување на продуктивноста, со што се обезбедува време на испорака. Екскалибур не само што може да го обезбеди времето на испорака, туку и квалитетот на производите е обезбеден.

Контрола на квалитетот и гаранција

Екскалибур отсекогаш се бореше како слоган „Искреноста прво, квалитетот пред сè“ за секој клиент

Тест на суровини

5454-11

Опрема, како што се тестери на цврстина, микрометри, дебеломер и инструмент за скокање за да се тестира заобленоста и грубоста на површината.

Екскалибур бара сите резервни делови да бидат прегледани пред да влезат во складиштето. Имаме инспектори за универзални резервни делови, и инспектори за специјални резервни делови.

Квалитет-21

Тест за квалитет на склопување

Квалитет-31

Excalibur бара тест за секој производ, за да провери дали има проблем со склопот. Исто така, ги проверуваме брзината, температурата и бучавата. Ако сè е во ред, ние ќе испратиме до пакување.

Инженерите на Екскалибур се одговорни за квалитетот . Тие ќе водат евиденција за процесот и резултатот.

окулус

ЕКСКАЛИБУР GUARANTEE

1
2
3
4
5

Како фабрика, ние секогаш ќе ги поддржуваме вашите технологии за сите наши производи.

Доколку се случи некој гарантен случај, ќе ви се вратиме со нашите решенија во рок од 24 часа.

За огромниот проблем, иако можноста е многу мала, ние ќе испратиме наши техничари во странство да помогнат во решавањето на проблемот.

Сите резервни делови, во рамките на нашиот гарантен рок, се бесплатни.

Доколку го надмине гарантниот рок, можеме да обезбедиме и резервни делови за сите наши производи.

 


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас