за нас

Jiangsu Excalibur Power Machinery Co., Ltd. е основана во април, 2011 година (во натамошниот текст „Екскалибур“), ние сме експерт специјализиран за производство:

 • Бензински мотори, дизел мотори, керозин и ТНГ мотори со 3-25 КС
 • Пумпа за вода за бензин и дизел во опсег од 1″ до 6″
 • Машини за лесни градежни работи, вклучително и компактор на плочи, моќна мистрија, секач за бетон, чекан за тампонирање, мешалка за бетон
 • Преносливи земјоделски машини: Моќен молк, моќен распрскувач
 • ФОКУСИРАНО на машинската индустрија

  ФОКУСИРАНО на машинската индустрија

 • Фабрички погон

  Фабрички погон

 • Работници и 30 раководни кадри

  Работници и 30 раководни кадри

 • RMB регистриран капитал

  RMB регистриран капитал

Техничка поддршка: Водење на успехот на клиентите

Како професионален производител на генератори и машини, Excalibur посветува поголемо внимание на R&D, иновациите и одржувањето на нашите производи и одржувањето на долгорочна стратешка соработка на пријателство со домашните и познатите брендови во странство. Посветени сме на истражување и развој и производство на дизел генератори од неговото основање во 2011 година.
Испрати барање

ЕкскалибурPower 5 Предности

ЕкскалибурPower 5 Предности

 • 1

  Екскалибурска скала

 • 2

  Силна способност за истражување и развој

 • 3

  Интелигентно производство

 • 4

  Строго управување со контрола на квалитетот

 • 5

  Едношалтерски добавувач на машини

Екскалибурска скала

• 10+ години искуство во производство на машини
• 60000 ㎡ работилница
• повеќе од 150 работници

т1

Силна способност за истражување и развој

• Центар за истражување и развој на провинциско ниво
• Соработка со познати институти и колеџи
• над 50 овластени патенти
• Континуирано инвестирање секоја година

т2

Интелигентно производство

• Две автоматски диференцијални линии за склопување на синџири
• Две машини за ласерско сечење
• роботски машини за заварување

т5

Строго управување со контрола на квалитетот

• Резервни делови 100% тестирани
• Потребен е тест за лансирање за мотори, генератори, пумпи за вода и градежни машини

т4

Едношалтерски добавувач на машини

• Понудете ВИП-услуга на нашиот клиент
• ОЕМ/ОДМ е достапен
• Глобална услуга после продажбата

т3

 • Екскалибурска скала

 • Силна способност за истражување и развој

 • Интелигентно производство

 • Строго управување со контрола на квалитетот

 • Едношалтерски добавувач на машини

Што клиенти

  „Уверен сум дека партнерството со Excalibur ќе го подигне вашиот бизнис на ново ниво.

  „Се чувствувам како член на семејството Екскалибур. Поддршката од нив е фантастична“.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас