Babagan kita

ABOUT  Excalibur

babagan

SERTIFIKAT & MULAI

https://www.youtube.com/embed/-n3cOtAWyc8

HORMAT KERAJAAN

TAUN NAMA SUMBER
2018 Perusahaan Lanjutan saka Inovasi Teknologi Komite Pengembangan Ekonomi Kota Xinghua
2017 Perusahaan teknologi tinggi Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Jiangsu
Departemen Keuangan Provinsi Jiangsu
2016  Perusahaan Teknologi Pribadi Asosiasi Perusahaan Teknologi Pribadi Jiangsu

SERTIFIKAT PENGURUSAN ENTERPRISE

TAUN NAMA SUMBER
2016 SERTIFIKAT SISTEM MANAJEMEN MUTU IAF, CNAS
2015 SERTIFIKASI CONFORMITY SGS
2014 VERTIFIKASI PATUHAN- CE ENTE CERTIFICAZIONE MACCHINE LTD.
https://www.youtube.com/embed/FNCvzJNqJAI
ZHEGN-1

SERTIFIKAT PATEN

TAUN NAMA SUMBER
2020 Bingkai sambungan pendukung stabil saka generator solar Kantor Kepemilikan Intelektual China
2019 Generator diesel gampang diklumpukake konveyor pelumas Kantor Kepemilikan Intelektual China
2018 Ngumpulake pengikat stabil kanggo generator solar Kantor Kepemilikan Intelektual China
2017 Kursi pelumasan stabil kanggo generator solar Kantor Kepemilikan Intelektual China
2016 Piranti puteran radiator kanggo generator solar Kantor Kepemilikan Intelektual China

ANUGRAH Saka ALIBABA

TAUN NAMA SUMBER
2013 Cutting-Edge Awad kanggo E-commerce Global Trade Alibaba.com
SERTIFIKAT (3)

INTELLIGENT MANUFACTURING

Otomatis-Ragam-Rantai-Majelis-Garis1

Mesin Nglereni Laser

 

Keuntungan mesin pemotong laser yaiku fleksibilitas, presisi, bola-bali, kacepetan, efektivitas biaya, kualitas apik lan pemotongan tanpa kontak.
Excalibur wis nandur modhal rong set mesin pemotong laser kanggo njamin akurasi lan produktivitas produk Excalibur. Kanthi bantuan mesin pemotong laser, Excalibur uga bisa memenuhi syarat OEM pelanggan kanggo nambah logo ing produk.

 

Mesin Las Welding Robot78

Transisi Saka "Diproduksi Dening Excalibur" Nganti "Diproduksi Kanthi Intelijen

 

Excalibur wis ngundang rong Garis Majelis Rantai Diferensial Otomatis, sing nduweni kemampuan ngasilake 1250 set mesin saben baris saben dina. Sawetara papan utama uga bakal ditindakake dening robot, sing bisa nyuda kesalahan sing ditindakake para buruh. Lan liwat sistem ERP, kita bisa ngatur lan ngawasi lokakarya, produksi, staf, kualitas, materi lan lingkungan kanggo ndorong produksi Excalibur, efisiensi maju.

Mesin Nglereni Laser-11

Mesin Las Robot

 

Tukang las robot bisa entuk kualitas unggul kanthi njamin kacepetan las, sudut lan jarak sing bener kanthi akurasi (+ 0,04mm). Mesthekake manawa saben sambungan las terus-terusan diproduksi kanthi kualitas paling dhuwur nyuda kebutuhan kanggo mbenakake maneh.
Kanthi pitulung Mesin Las Robot, Excalibur nambah produktivitas kanthi luwih apik, saéngga bisa njamin wektu pangiriman. Excalibur ora mung bisa njamin wektu pangiriman, nanging uga kualitas produk sing dipesthekake.

Kontrol KUALITAS lan JAMINAN

Excalibur mesthi ngupayakake slogan "Tulus Dhisik, Kualitas Utami" kanggo saben pelanggan

Tes Bahan Baku

5454-11

Peralatan, kayata tester atose, mikrometer, panelpon, lan instrumen mlumpat kanggo nyoba babak lan kasar permukaan.

Excalibur mrentahake supaya kabeh alat ganti kudu diperiksa sadurunge mlebu ing gudang. Kita duwe inspektur kanggo suku cadang universal, lan inspektur kanggo suku cadang khusus.

Kualitas-21

Tes Kualitas Majelis

Kualitas-31

Excalibur mbutuhake tes peluncuran kanggo saben produk, kanggo mriksa manawa ana masalah ing majelis kasebut. Kita uga mriksa kacepetan, suhu, lan swara uga. Yen kabeh apik, kita bakal dikirim menyang pengepakan.

Insinyur Excalibur tanggung jawab kanggo kualitas majelis . Dheweke bakal nyimpen cathetan proses lan asil.

babagan

Excalibur njamin

1
2
3
4
5

Minangka pabrik, kita bakal mesthi ndhukung teknologi kanggo kabeh produk.

Yen ana kasus garansi, kita bakal bali menyang kene kanthi solusi sajrone 24 jam.

Kanggo masalah gedhe, sanajan kemungkinan cilik banget, kita bakal ngirim teknisi ing luar negeri kanggo mbantu ngatasi masalah kasebut.

Kabeh suku cadang, sajrone wektu garansi, gratis.

Yen ngluwihi periode garansi, kita uga bisa nyedhiyakake suku cadang kanggo kabeh produk.